Ravitsemuspassi
 
 
 

Suorita Ravitsemuspassin 2. ja 3. tasot osana Ravitsemusjohtamisen opintoja

Ravitsemuspassin 2. taso on suunnattu erityisesti ruokapalvelualan esimiestyössä toimiville ja 3. taso kehittämis- ja johtotehtävissä työskenteleville. Voit suorittaa molemmat osana avoimia amk-opintoja tai syksyllä 2016 käynnistyvää Ravitsemusjohtamisen opintokokonaisuutta.

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa käynnistyy syyskuussa uusi ravitsemusjohtamisen opintokokonaisuus (60 op), joka on suunnattu ravitsemisalan ammattilaisille tai niille, joilla on tavoitteena jatkossa suuntautua ravitsemusjohtamisen tehtäviin. Koulutus kestää 2 vuotta, ja sen voi suorittaa työn ohella.

Ravitsemusjohtaminen-koulutus vastaa soteuudistuksen luomaan tarpeeseen.

"Palvelujen kilpailuttaminen tulee lisääntymään, ja kilpailutuksissa menestyminen edellyttää yrityksiltä ravitsemuksellisen laadun osoittamista. Myös palvelujen tilaajalla tulee olla sellaista osaamista, että pystyy kilpailutuksen ja ostopäätöksen teossa huomioimaan ravitsemuksellisen laadun, kuvaa lehtori Karoliina Väisänen.

Tämän lisäksi kuluttajainformaatioasetus ja uudistuvat ravitsemussuositukset edellyttävät, että asiakkaalle tarjotaan ajantasaista ravitsemusinformaatiota.

Sydänliitto on ollut mukana suunnittelemassa Ravitsemusjohtamisen opintokokonaisuutta. Sydänliiton ylläpitämän Ravitsemuspassin perustason osaamistestin on suorittanut jo 12 600 ravitsemisalan ammattilaista. JAMKin koulutukseen sisältyvät Ravitsemuspassi II ja III.

JAMKin restonomikoulutuksessa voi erikoistua kestävään gastronomiaan, toimitilajohtamiseen tai matkailuun. Kestävän gastronomian opiskelijat voivat suorittaa koko tutkinnon verkossa. Myös korkeakouludiplomi opiskellaan pääosin verkossa.

Korkeakouludiplomikoulutukset ovat korkeakoulututkintojen osista muodostettuja kokonaisuuksia.

Lisätietoja koulutuksesta: Jyväskylän ammattikorkeakoulu lehtori Karoliina Väisänen, karoliina.vaisanen@jamk.fi, puh. +358408656879

http://www.jamk.fi/fi/koulutus/avoin-amk/korkeakouludiplomi/ravitsemusjohtaminen/

Ravitsemuspassi 10.6.2016