Unohditko salasanasi?
|
Rekisteröidy
Etusivu
Miksi passi on luotu?
Osaamistesti
Harjoittele
Suorita
Organisaatioille
Yhteystiedot
Hae sivustolta
Valmennusaineisto
JOHDANTO
1 LAUTASMALLILLA ON MONTA MERKITYSTÄ
2 LAUTASMALLIN OSAT
3 TERVEYTTÄ EDISTÄVÄ RUOANVALMISTUS
4 MITEN RAVITSEMUSLAATUA ARVIOIDAAN?
5 HYVINVOINTIA JA TERVEYTTÄ RAVITSEMUSSUOSITUKSILLA
6 YMPÄRISTÖMYÖTÄISYYDEN LISÄÄMINEN
7 TERVEELLISET ATERIAVAIHTOEHDOT OSAKSI ASIAKASPALVELUA
VALMENNUSAINEISTON TULOSTUSVERSIO
Osaamistestin toiminnot
Keskeytä osaamistesti
Suorita
Ruokalistaa suunniteltaessa ruokien ravintosisältöjen laskeminen on
a) Melko samantekevää, sillä laskelmat eivät ole erityisen informatiivisia. Laskelmia tehdään jos siihen on aikaa.
b) Turhaa, koska esim. ruokien rasva- ja suolapitoisuudet voidaan arvioida ruokaa maistamalla
c) Tärkeää, koska tietoa ruokien ravintosisällöistä tarvitaan annoskokojen suunnittelussa
d) Tärkeää, koska ruoan täytyy vastata ravintosisällöltään asiakasryhmälle annettuja ravitsemussuosituksia
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30